sex hikaye

Péter Szász

 

screenwriter, director, dramaturg, writer, actor

Filmography

screenwriter
 
1979 Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét?
1976 Szépek és bolondok
1973 Egy kis hely a nap alatt
A professzor a frontra megy
1966 Utószezon
És akkor a pasas...
1960 Az arcnélküli város
Fűre lépni szabad
1959 Fekete szem éjszakája
1957 Éjfélkor
1956 Hannibál tanár úr
Mese a 12 találatról
1955 Gázolás
director
 
1979 Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét?
1978 Bolondok bálja
1976 Szépek és bolondok
1975 Állítsátok meg Arturo Uit!
1973 A professzor a frontra megy
A fekete Mercedes utasai
Egy kis hely a nap alatt
1971 Kapaszkodj a fellegekbe!
1967 Fiúk a térről
dramaturg
 
1983 Te rongyos élet
1954 2x2 néha 5
writer
 
1973 A fekete Mercedes utasai
actor
 
1963 Koncert
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu