sex hikaye

Ervin Borsodi

 

director

Filmography

director
 
1987 Menedzserek
1986 Hídépítő
1984 Hajózni tudni kell
1983 Sörgyár Kőbányán
1982 Kilenc évtized
1981 Korszerű szervíz- és garázsberendezések
Közlekedési pillanatképek
Utazás az AFIT körül
Korrózióvédelem műanyag-porszórással
1980 Fölfelé megy borban a gyöngy...
Ötvenéves a magyar hangosfilm
1979 Gyár Isztambulban
A villamos világítás centenáriuma
1978 Törvény a holnapért
1977 Utazás az AFIT körül
1976 Ki szeret dolgozni?
1975 Magyar hangja...
Közlekedő világ II.
Csige Lajos világa
Közlekedő világ III. (Gyermek a közlekedésben)
1974 Közlekedési morál
A közlekedés világa
1972 Halló, taxi!
Kvartett
1971 Ló-erők
Negyedszázad magyar légikrónikája
A cukor is lehet méreg
... és amitől szebb lesz a világ
Ej, haj, száll az ének...
1970 Jubilál a MAHART
Saját erőből
Hasznosabb, mint hinnéd
Az idegenforgalom szolgálatában
1969 A negyedik menet
Közjáték Siklóson
1968 Újrakezdik...?
A homok városa
Hydroglobus
1967 Kerekesek
Telemechanika, méréstechnika, automatika
Anna és a többiek
Gödöllőtől Csandigárig - Ganz Műszerművek
1966 Hegyen, völgyön
Telmaut
Töltsön velünk tíz percet!
1965 Híd a Duna felett
Motorozni jó
Az Erzsébet-híd újjáépítése
Moszkvai séta Télapóval
Televízió
1964 Kis történetek róluk és rólunk
Halló, itt Tokyo!
Egy találmány története
1963 Harmadfokú készültség
Nemzetközi vásár Budapesten
1962 A nap másik fele
Repülőművészek
Balaton
Lombhullástól aratásig
Élő múlt
1961 A szomjúság városa
Májusfa
Budapesti Ipari Vásár 1961
1960 Paul Robeson Magyarországon
Margitsziget
Országút, ahol nincsenek kilométerkövek
1959 A terv és az ember
Két nap Hollandiában
Közös erővel
1958 Otthonra találtak
Európa-rekorderek
1957 Budapesti Ipari Vásár - 1957
Szeretni és óvni
Csupa napfény a szívem
Nagy napok tanúi
1956 Magyarország-Jugoszlávia az Európai Kupáért
Így győztünk Moszkvában
1955 Döntetlen
Magyarország-Jugoszlávia 2:2
A 100. magyar-osztrák mérkőzés
Szovjetunió-Magyarország 1:1
Termelőszövetkezeti krónika
Földművelésszövetkezetek a faluért
1954 A 98. magyar-osztrák találkozó
Sportbarátság
A bécsi mérkőzés
1953 Svéd-magyar atlétikai mérkőzés
Népünk békét akar
1951 Autógyári fiatalok
Gyűjtsűk a fémhulladékot
1950 Szabadságunk születésnapja
Vasutas sztahanovisták
Szocializmust építő hazánk egy napja
Sztálin-híd
1949 Lánchíd
1948 A Margit-híd építése
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu