sex hikaye

Zoltán Jeney

 

music, contributor

Biography

2006 - AEGON Művészeti Társdíj

Filmography

music
 
1996 A vád
1985 Eszterlánc
1983 Jób lázadása
1982 Huszárik-breviárium
1980 Színes tintákról álmodom
1979 Fogjuk meg és vigyétek
A halottlátó
1974 Várakozók
1973 Fürdés
Kínai kancsó
Kincskereső kisködmön
1971 Tisztelet az öregasszonyoknak
Szindbád
1964 Így jöttem
Weöres Sándor: Szent György és a sárkány
contributor
 
1984 Budapest - Muzsika

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu