sex hikaye

Irma Patkós

 

actor

Filmography

actor
 
1986 Kisfaludy Károly: Kérők
1982 Fehér rozsda
1981 Ripacsok
1979 Áramütés
Használt koporsó
1976 Két pont között a legrövidebb görbe
Barátom, Bonca
Herkulesfürdői emlék
1974 Ámokfutás
Nincs többé férfi
1972 A Primadonna
Felhőfejes
Holt vidék
1971 Hangyaboly
Végre, hétfő!
1965 Gyerekbetegségek
Devictus vincit
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama children comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu