sex hikaye

István Pásztor

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1967 Nem várok holnapig...
1966 Büdösvíz
1965 A tizedes meg a többiek
Már nem olyan időket élünk
1964 Ha egyszer 20 év múlva...
1963 Hattyúdal
1962 Egyiptomi történet
1960 Légy jó mindhalálig
A Noszty fiú esete Tóth Marival
1959 Fekete szem éjszakája
Akiket a pacsirta elkísér
Kölyök
A 39-es dandár
1958 Sóbálvány
1957 Két vallomás
1956 A csodacsatár
Szakadék
1955 Különös ismertetőjel
Dandin György, avagy a megcsúfolt férj
1954 Liliomfi
Simon Menyhért születése
1952 Semmelweis
1951 Becsület és dicsőség
Ütközet békében
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Imre Sinkovits - actor  (6)
Márton Keleti - director  (6)
Ádám Szirtes - actor  (5)
Ferenc Bessenyei - actor  (5)
Manyi Kiss - actor  (5)
Antal Páger - actor  (4)
Gábor Thurzó - screenwriter  (4)
Imre Apáthi - actor  (4)
József Bihari - actor  (4)

Genres

drama children adventure historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu