sex hikaye

Pál Barabás

 

screenwriter, writer, director

Filmography

screenwriter
 
1943 Boldog idők
Szerencsés flótás
1942 A kétezerpengős férfi
Az éjszaka lánya
Csalódás
1941 Régi keringő
1940 Hazafelé
writer
 
2005 Egy szoknya, egy nadrág
1944 Gazdátlan asszony
1943 Egy szoknya, egy nadrág
1942 Éjfélre kiderül
A kétezerpengős férfi
1939 Áll a bál
director
 
1941 Cigarettafüst
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

melodrama romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu