sex hikaye

Molnár Péter Kálloy

 

actor

Biography

1993-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. 1991-ben a Nemzeti Színházhoz került. 1992-től 1997-ig a Vígszínház társulatának tagja volt. 1997-től szabadfoglalkozású, a Komédiumban, az International Buda Stage-ben és a Thália Színházban játszik. Díjai: Sou-venir-díj - 1996

Filmography

actor
 
2011 S.O.S. Love
SOS Love! - The Million Dollar Contract
2010 Zimmer Feri 2.
2009 Nájlongitár
Szuperbojz
2008 Papírkutyák
Született lúzer
Illemberke
2007 Szuromberek királyfi
2006 Kútfejek
2005 Naranzs, Minyon és Dartanyan
1996 A gyötrelmes gyémánt
1988 A hókirálynő bálja
Lilla tündér lesz
Őrzők
A szibériai nyuszt
Minden mesék könyve
Borzontorz meséi

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Cserna - actor  (6)
Róbert Pajer - director  (5)
Károly Gesztesi - actor  (4)
Pál Békés - screenwriter  (4)
Piroska Molnár - actor  (4)
Rita Jónás - actor  (4)
Barna Kabay - director  (3)
Márton Miklauzic - director of photography  (3)
Tamás Sas - director of photography  (3)
Credited with more további közös

Genres

action family children romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu