sex hikaye

Roland Rába

 

actor

Filmography

actor
 
2014 Parkoló
2012 Godly Shift
2010 Közel
2009 Köntörfalak
A Nibelung-lakópark
2008 Állomás
2007 Ópium - Egy elmebeteg nő naplója
Lányok
Hazámhazám
2006 Ede megevé ebédem
Konrád György: Fenn a hegyen
FEKETEország
2005 Kivégzés
2004 Hatemelet tiszta üveg
Antik
2003 Határontúl
2002 Közellenség
2000 Vityebszk felett
Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél
1999 A cenzor
Ördöglakat
A titok
Premier
A katona
Nincsen nekem vágyam semmi
A kékszemű
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Kornél Mundruczó - director  (6)
Sándor Török - writer  (6)
Zoltán Mucsi - actor  (6)
Péter Scherer - actor  (5)
Sándor Terhes - actor  (5)
Árpád Schilling - director  (4)
Bori Péterfy - actor  (4)
László Katona - actor  (4)
Lilla Sárosdi - actor  (4)

Genres

drama black comedy experimental crime portrait satire theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu