sex hikaye

Róbert Kardos

 

actor, screenwriter, cast, director

Biography

1996 - Miskolci Nemzeti Színház 1998 - Szabadfoglalkozású 2001 - Bárka Színház Díjak: Legjobb férfi mellékszereplő - Országos Színházi Találkozó - Fritz, Kroetz: A vágy (2000)

Filmography

actor
 
2014 Free Entry
2010 Run To Ground
2009 Barbárok
Cathrine Magánélete
2008 Született lúzer
2007 Az elsőszülött
2005 Palika leviszi a szemetet
2004 Az ügynök élete
Fekete kefe
2002 Tea
2001 Papsajt
Velem mindig történik valami
screenwriter
 
2001 Papsajt
cast
 
2012 Én is téged, nagyon
director
 
2001 Papsajt
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama children experimental crime thriller historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu