sex hikaye

Márta Jánoskúti

 

costume designer

Biography

2009 - Kossuth-díj

Filmography

costume designer
 
2010 Szégyen - Töredékek a huszadik századból
2009 Tréfa
2008 Májusi zápor
2000 VII. Olivér
1986 Hajnali háztetők
1969 Kegyenc
Spiró György: Elsötétítés
Lessing: Bölcs Náthán
Csontváry - avagy a világhódító hun
Petrovics Emil: C'est la guerre (Ilyen a háború)
Ray Cooney: A miniszter félrelép

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu