sex hikaye

Gergely Kocsis

 

actor, music, director, screenwriter

Biography

1993 - A keszthelyi, Vajda János Gimnáziumban érettségizett 1999 - A Színház és Filmművészeti Főiskolán diplomázott A sikeres főiskolai felvételiig, tanulmányokat folytatott a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsészettudományi karán magyar-kommunikáció szakon. Harmadik próbálkozásra vették fel bábszínész szakra, osztályvezető tanára Békés András volt. Mesterei: Békés András, Gothár Péter, Hevér Gábor. A Főiskola elvégzése után a Budapesti Katona József Színházhoz szerződött. Díjak: 1999 - Legjobb pályakezdő díja az Országos Színházi Találkozón 2000 - Kritikusok díja a legjobb pályakezdőnek 2002 - A diákzsűri különdíja a Papsajt alkotóinak a 33. Magyar Játékfilmszemlén 2002 - A Filmkultúra különdíja a Papsajt alkotóinak a 33. Magyar Játékfilmszemlén Fontosabb színházi szerepei: Méhes László: Amerika (Dini); Síró György: Honderü (Fridhof); Ödön von Horváth: Mesél a bécsi erdő (Mister); Síró György: Kvartett (Öreg); Jevgenyij Schwartz: A király meztelen (érzelemügyi miniszter); Carlo Goldoni: A fogadósnő (szolga); Moliere: Poursegnac úr (Sbrigani); Shakespeare: Sok hűhó semmiért (őr);

Filmography

actor
 
2013 Afterlife
2012 Couch Surf
2011 Külalak
2008 Majdnem szűz
2006 Vakáció
2004 Hóesés Vízivárosban
2003 Boldog Születésnapot
2002 Aranyszabály
Közellenség
2001 Papsajt
2000 Paszport
A leghidegebb éjszaka
Hab a tortán
A karnevál utolsó éjszakája
Moliere: A fösvény
music
 
2000 A leghidegebb éjszaka
A leghidegebb éjszaka
director
 
2001 Papsajt
screenwriter
 
2001 Papsajt

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu