sex hikaye

Miklós Havas

 

producer, sound, co-producer

Filmography

producer
 
2010 Motalko - Egy benzinkút krónikája
2008 Fuvar
Farkasember
Vonat
2006 Alterego
sound
 
2010 Motalko - Egy benzinkút krónikája
co-producer
 
2008 Alena utazása

 

Reference

 

Producer
Csend, dir: Zoltán Gergely, 2008, short
Motalko, dir: Attila Kekései, 2010, documentary

Co-producer
Play me, Kustirca, dir: Uros Tomic, 2011, feature

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Links

Port.hu