sex hikaye

András Márton

 

actor, riporter

Filmography

actor
 
2007 56 villanás
2005 The Moon and the Stars
1987 Az öreg tekintetes
1984 Ágacska
1981 Horváték
1979 A makrancos hölgy
Tévedések vígjátéka
1977 Az ész bajjal jár
1974 Pocok, az ördögmotoros
Utazás a Holdba
A bolondok grófja
1973 Az ördög cimborája
1971 Cézár és Cecília
1970 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Hamvai Kornél: Castel Felice
Lóvá tett lovagok
Károly és a sült pulykák

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama romantic theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu