sex hikaye

Dénes Nagy

 

director, editor, screenwriter, director of photography

Filmography

director
 
2013 Másik Magyarország - töredékek egy falu hétköznapjaiból
2012 Lágy eső
2011 Saját idő
2006 Együtt
2004 2003 November
editor
 
2006 Együtt
screenwriter
 
2004 2003 November
director of photography
 
2004 2003 November
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu