sex hikaye

László Nádasy

 

director, screenwriter, director of photography

Filmography

director
 
2006 Örök Éva
2003 Palócok
1996 Történetek a magyar filmről V.
1982 Történetek a magyar filmről
1969 A nagy kék jelzés - avagy a hűség jutalma
1965 Éva A-5116.
Fény a redőny mögött
1962 Lopott boldogság
1961 Megöltek egy lányt
Boszorkányos Palócország
Vakulástól látásig
Vezéráldozat
Illúziók
"30 év után..."
screenwriter
 
1996 Történetek a magyar filmről V.
1982 Történetek a magyar filmről
1980 Színes tintákról álmodom
1973 Kínai kancsó
1970 Hatholdas rózsakert
1965 Éva A-5116.
1961 Megöltek egy lányt
1957 A tettes ismeretlen
1956 Keserű igazság
Körhinta
director of photography
 
2003 Palócok
1996 Történetek a magyar filmről V.
Árverés Kisújszálláson
Vakulástól látásig
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational crime portrait romantic
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu