sex hikaye

Frigyes Hidas

 

music

Filmography

music
 
1988 Dús király madara
1987 Szomszédok
1985 Széchenyi napjai
1984 Három kövér
Csipike, az óriás törpe
1981 A névtelen vár
1980 Leánykérés éjjel kettőkor
1979 Csillag a máglyán
1977 A Cédrus
Petőfi
1976 A szerelem bolondjai
1974 A dunai hajós
III. Béla
1973 Csokonai Vitéz Mihály: Dorottya
1972 György barát
Emberrablás magyar módra
1971 Ágis tragédiája
1970 Tizennégy vértanú
1969 A Hanákné ügy
1967 Sellő a pecsétgyűrűn
1964 Rab Ráby
1963 Fotó Háber
1961 Katonazene
Az állatok válaszolnak
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation family drama educational adventure satire dance
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu