sex hikaye

Tamás Keresztes

 

actor, cast

Biography

Díjak: 2005 - POSZT: Legjobb 30 év alatti színész (Vinnai - Bodó: Ledarálnakeltűntem)

Filmography

actor
 
2012 Nejem, nőm, csajom
Nagyanyám köldöke
Godly Shift
2011 Nyár utca, nem megy tovább
Nekem lőttek
2010 Tiszta kézzel
2009 Messze Európában
Koccanás
2008 Henrik Ibsen: A vadkacsa
Etetés
2006 Rokonok
Children of glory
2001 Fekete-fehér, igen-nem
Keresők
Az élet hideg álom
cast
 
2012 Én is téged, nagyon
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama black comedy short film crime romantic satire theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu