sex hikaye

Péter Szűcs

 

sound engineer, sound, actor

Filmography

sound engineer
 
1988 Care
1984 Where do we go from where?
1983 Com-mu-ni-ty
Low-Season
1982 Support for Life
1981 I’d stop the Fleeting Moment
Shelter
1980 Her Employment: Housewife
1978 Experimental prison
sound
 
1989 Dedicating of the Flag (1989, Szeged)

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Katalin Zombori - director  (10)
Tibor Ormos - director of photography  (4)
Béla Szalay - production manager  (3)
Mara Gere - screenwriter  (3)
Klára Tatai - dramaturg  (2)
Norbert Solymosi - production manager  (2)
Péter Vékás - director of photography  (2)
Andrea Kalocsai - actor  (1)
Antal Tanács - sound  (1)
Bea Lukács - actor  (1)
Credited with more további közös

Genres

sociography historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu