sex hikaye

József Babay

 

screenwriter, writer

Filmography

screenwriter
 
1956 Gábor diák
1942 Egy szív megáll
Üzenet a Volga-partról
Pista tekintetes úr
1940 Lángok
Rózsafabot
writer
 
1982 Három szabólegény
1942 Családunk szégyene
1940 Rózsafabot
Semmelweis
1939 5 óra 40
Áll a bál
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama crime comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu