sex hikaye

András Rajnai

 

director, writer, screenwriter

Filmography

director
 
1999 Az apostoli nuncius
1980 Gulliver az óriások országában
1978 Mesék az Ezeregyéjszakáról
1975 Gilgames
1974 Pokol-Inferno
1972 Pirx kalandjai
A Táltosfiú és a világfa
Irodalmi műhelyek
Szávitri, az asszonyi hűség dicsérete
Szindbád nyolcadik utazása
Szent Gellért legendája
Ollantay, az Andok vezére
Távlatok
Szetna, a varázsló
Gulliver a törpék országában
In memoriam Sinkovits Imre
writer
 
1975 Gilgames
Szent Gellért legendája
screenwriter
 
Gulliver a törpék országában

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Jánosi - dramaturg  (7)
Ferenc Némethy - actor  (4)
Jácint Juhász - actor  (4)
Ottó Szokolay - actor  (4)
András Kozák - actor  (3)
Andrea Drahota - actor  (3)
Anikó Sáfár - actor  (3)
György Bánffy - actor  (3)
István Bozóky - actor  (3)

Genres

drama educational portrait sci-fi
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu