sex hikaye

Viktória Szávai

46 (17 May, 1976 )

 

actor

Biography

1994- 1998. Színház- és Filmművészeti Főiskola 1998- A Radnóti Színház társulatának tagja. Fontosabb szerepek: John Philmaier:Isten Ágnese Ágnes Agatha C.: Gyöngyöző cián Iris Marle Shakespeare: Hamlet Ophelia Kiss Csaba: Animus és Anima Gizella Calderon: VIII. Henrik Pole Margit Krlezy: Agónia Mária Shakespeare: Rómeo és Júlia Júlia Euripidész: Iphigeneia Auliszban Iphigeneia Füst Milán: A lázadó Olga Molnár Ferenc: A hattyú Alexandraa Vajdai Katalin - Valló Péter: Anconai Szerelmesek Drusilla Csehov: Sirály Mása

Filmography

actor
 
2012 Jó reggelt
2009 Szinglik éjszakája
2008 9 és 1/2 randi
Presszó
2007 Tűzvonalban
2006 Mögött
Children of glory
1997 Anconai szerelmesek
Máli néni
Hamvai Kornél: Castel Felice
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama romantic theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu