Print

Kornél Mundruczó

 

director, screenwriter, actor, writer

Filmography

director
 
2013 Fehér Isten
2010 Tender Son - The Frankenstein Project
2009 A Nibelung-lakópark
2008 Delta
2005 Johanna
Elveszett tárgyak (Elhagyatva, s megtalálva)
2004 Kis Apokrif No. 2.
Kis apokrif 2
2003 Kis apokrif No.1.
Kis Apokrif
A 78-as szent Johannája
2002 Szép napok
Jött egy busz...
2000 Afta
1999 Nincsen nekem vágyam semmi
Addig járjuk
Haribo-hariba
screenwriter
 
2013 Fehér Isten
2010 Tender Son - The Frankenstein Project
2008 Delta
2005 Johanna
Elveszett tárgyak (Elhagyatva, s megtalálva)
2004 Kis Apokrif No. 2.
2003 Kis Apokrif
A 78-as szent Johannája
2002 Szép napok
2000 Afta
1999 Nincsen nekem vágyam semmi
actor
 
2010 Tender Son - The Frankenstein Project
2008 Állomás
2007 Lányok
Az igazi halál
2006 Ede megevé ebédem
Bianco
2004 Szezon
2002 Főpróba
2000 Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél
1996 Szabadulásra ítélve
writer
 
2003 Kis apokrif No.1.

 

Reference

awards

2002 Hungarian Filmweek: Special Prize
2010 Hungarian Filmweek: Zsurzs Éva-díj /FILMJUS felajánlása/

 

Credited with

Viktória Petrányi - screenwriter  
Orsi Tóth - actor  
Zsófia Tallér - music  
Roland Rába - actor  
Sándor Zsótér - actor  
András Nagy - director of photography  
János Breckl - costume designer  
Péter Scherer - actor  
Dávid Jancsó - editor  
Imre Csuja - actor  
Kata Wéber - actor  
Lili Monori - actor  
Mátyás Erdély - director of photography  
Tamás Polgár - actor  
Vanda Arányi - editor  
Ági Szirtes - actor  
Anna Faur - director of photography  
Anna Györgyi - actor  
Balázs Révész - director of photography  
Béla Barsi - editor  
Bori Péterfy - actor  
Enikő Börcsök - actor  
Ervin Nagy - actor  
Ferenc Török - director  
Fruzsina Nagy - costume designer  
Gyula Hernádi - screenwriter  
Ildikó Cserna - actor  
Márton Ágh - set designer  
Miklós Jancsó - director  
Ottó Oláh - sound engineer  
Tamás Zányi - sound engineer  
Zoltán Mucsi - actor  
Zsolt Nagy - actor  
Zsolt Trill - actor  
Ádám Rajhona - actor  
Ági Pataki - co-producer  
Ágnes Szabó - production designer  
Altaparmakova Nina - editor  
András Gondár - director of photography  
András Lovasi - music  
András Ozorai - producer  
András Réthelyi - actor  
András Szekér - screenwriter  
Andrea Fullajtár - actor  
Anikó Kun-Béres - screenwriter  
Anita Tóth - actor  
Annamária Láng - actor  
Árpád Schilling - director  
Arsenijevic Stefan - director  
Attila Széll - actor  
Balázs Galkó - actor  
Balázs Sára - director of photography  
Balázs Zságer - music  
Bálint Jaskó - actor  
Bass Monster Sub - music  
Bernát László Czető - screenwriter  
Bober Philippe - producer  
Boldizsár László - actor  
Bözse Soltész - actor  
Broquet Anna - actor  
Burghelea Dan - actor  
Christine A. Maier - director of photography  
Collongues Fulvia - actor  
Csaba Fazekas - actor  
Csaba Tóth - director  
Csongor Fazekas - asistant sound engineer  
Cule Ines - actor  
Dániel Garas - director of photography  
Danzig - music  
Dedich Muta - music  
Dénes Gulyás - actor  
Dokov Krassimir - actor  
Dravić Milena - actor  
Edmond Balogh - actor  
Emese Tóth - set designer  
Emese Vasvári - actor  
és a Borz Kispál - music  
Eszter Csákányi - actor  
Eszter Gyárfás - producer  
Éva Igó - actor  
Éva Kerekes - actor  
Ferenc Grunwalsky - screenwriter  
Ferenc Papp - director of photography  
Francois Helene - actor  
Gábor Balázs - sound engineer  
Gábor Dióssi - actor  
Gábor Garami - producer  
Gábor Halász - director of photography  
Gábor Hortobágyi - editor  
Gábor Karalyos - actor  
Gábor Kovács - co-producer  
Gábor Sipos - co-producer  
Gábor Valcz - production designer  
Gabriella Hámori - actor  
Gergely Bánki - actor  
Géza Gábor - actor  
Govorcin Marko - music  
György Budai - production manager  
György Pálfi - director  
Hegedűs D. Géza - actor  
Höfer Hanno - producer  
Iacouvici Pavel - actor  
Ibrahimovich Damir - producer  
Ildikó Kovacs - producer  
Ilic Aleksandar - director of photography  
István Gantner - actor  
István Örkény - writer  
István Tényi - screenwriter  
János Térey - writer  
József Gyabronka - actor  
József Pacskovszky - director  
József Szarvas - actor  
Judit Rezes - actor  
Judit Schell - actor  
Judit Sós - production manager  
Juurak Kroot - actor  
Kálmán Somodi - actor  
Károly Kuna - actor  
Katalin Pálfi - actor  
Katalin Takács - actor  
Kátya Tompos - actor  
Kikas Tiit - music  
Kitanov Stefan - producer  
Klári Garas - production manager  
Knezevic Radivoj - actor  
Koseva Nadejda - screenwriter  
Krajewski Guido - editor  
Kristóf Darvas - actor  
Laas Mait - screenwriter  
Lajos Balázsovits - actor  
László Cselényi - original idea  
László Gábor Nagy - director of photography  
László Kántor - producer  
László Katona - actor  
Lauk Katariina - actor  
Laura Ruttkay - actor  
Lilla Khoór - costume designer  
Lilla Sárosdi - actor  
Malmsten Mait - actor  
Marcell Rév - director of photography  
Marian Susanne - producer  
Martina Kovács - actor  
Mihajlovic Milica - actor  
Miilen Kersti - editor  
Miklós Szederkényi - production manager  
Mogorovich Miroslav - producer  
Möllits Raivo - director of photography  
Mossböck Niki - editor  
Mungiu Cristian - screenwriter  
Mutu Oleg - director of photography  
Neljandi Ragnar - director of photography  
Nicola Nicolae - actor  
Nikola Simic - actor  
Nuut Arvo - producer  
Nyika Jancsó - director of photography  
Obradovich Dunja - actor  
Orozovi Ksenija - editor  
Pál Sándor - producer  
Péter Halász - actor  
Péter Kokics - actor  
Péter Takátsy - actor  
Péter Telekes - actor  
Piroska Molnár - actor  
Popescu Valentin - actor  
Róbert Pajer - director  
Rudolf Péter Kiss - director  
Sándor Csányi - actor  
Sándor Gáspár - actor  
Sándor Kardos - director of photography  
Sándor Terhes - actor  
Savencu George - actor  
Simeonov Aleksandar - music  
Skopecz Raul - editor  
Sosa Juristovszky - costume designer  
Spassov Radoslav - director of photography  
Székely B. Miklós - actor  
Szilárd Makkos - director of photography  
Szilárd Podmaniczky - screenwriter  
Tamás Banovich - set designer  
Tamás Dobos - director of photography  
Tamás Fehéri - producer  
Tamás Jordán - actor  
Tamás Kóbor - actor  
Tamás Kollányi - editor  
Tulev Taavi - music  
Ularu Ana - actor  
Unt Lii - actor  
Viktor Bodó - director  
Viktor Gibárti - director of photography  
Viktor Nagy - actor  
Vilmos Vajdai - actor  
Volkov Joel - actor  
Werner Tilo - actor  
Wuttke Martin - actor  
Yancheva Svetla - actor  
Yurukov Ivan - actor  
Yvett Bíró - screenwriter  
Yvette Bíró - screenwriter  
Zbanic Jasmila - screenwriter  
Zoltán Bezerédi - actor  
Zoltán Géczi - actor  
Zoltán Kovács - editor  
Zoltán Kupcsok - actor  
Zsolt Balogh - director  
Zsuzsa Csákány - editor  
Zsuzsa Stenger - costume designer  

Genres

family drama adventure experimental satire theatre play sketch comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |