sex hikaye

Réka Pigniczky

 

director, director of photography, producer, screenwriter, narrator

Filmography

director
 
2010 Sanghaj magyar építésze - élete az emlékekben
2009 Inkubátor
2008 Kazár - Bölcsőtől a sírig
2006 Hazatérés - Egy szabadságharcos története
director of photography
 
2008 Kazár - Bölcsőtől a sírig
producer
 
2009 Inkubátor
screenwriter
 
2006 Hazatérés - Egy szabadságharcos története
narrator
 
2006 Hazatérés - Egy szabadságharcos története
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu