sex hikaye

Zsigmond Fülöp

86 (05 May, 1935 )

 

actor

Filmography

actor
 
1998 Hubay Miklós: Ők tudják, mi a szerelem
1993 Csetepaté Chioggiában
1989 Sarkadi Imre: Elveszett paradicsom
1985 Eltüsszentett birodalom
1982 A tenger
Fogadó az "Örök világossághoz"
1978 Január
1976 Beszterce ostroma
Őszi versenyek
1975 Kopjások
Alfa
1974 A farkasok
1970 Tizennégy vértanú
1969 A beszélő köntös
1967 Mocorgó
A fösvény
1966 Nem szoktam hazudni
1961 Egyszerű
1958 Édes Anna
A balkáni gerle
Az ördög talizmánjai
Szent Gellért legendája

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu