sex hikaye

Miklós Köllő

 

screenwriter, choreographer, actor, libretto, writer, contributor

Filmography

screenwriter
 
1991 Sztálin menyasszonya
1972 Fotográfia
1970 Arc
1969 Az örökös
1968 Bors
1965 Húsz óra
1958 Vasvirág
choreographer
 
1982 Tüsszentés
1980 Lóden-show
1979 Ugye nem felejtesz el
Egymillió foltos hangjegy
actor
 
1996 A rossz orvos
1982 Tüsszentés
1979 Egymillió foltos hangjegy
 
1982 Tüsszentés
writer
 
Az idők kezdetén
contributor
 
1982 Kenessey Jenő: Az arany meg az asszony
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu