sex hikaye

Szonja Szabó

 

director, screenwriter, production designer, director of photography, editor, producer

Filmography

director
 
2013 Ammen
Prágai hétvége
Tourist
2010 Tune
Komoly dolgok
2009 Tune
2007 Roadmovie
Szerafina
2006 Valami szépet
screenwriter
 
2013 Ammen
Prágai hétvége
Tourist
2010 Tune
Komoly dolgok
2009 Tune
2007 Roadmovie
Szerafina
2006 Valami szépet
production designer
 
2013 Prágai hétvége
Tourist
2010 Komoly dolgok
2009 Tune
2007 Roadmovie
director of photography
 
2013 Ammen
2007 Roadmovie
editor
 
2013 Ammen
2010 Tune
producer
 
2010 Tune
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama short film comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Links

Port.hu