sex hikaye

Hegedűs 2 László

 

director, screenwriter, director of photography, designer, visual design

Filmography

director
 
2011 506-933ÁLOM
Rögtön jövök
2009 A 3Testőr
2008 1 Coffee
2007 Mozzzart
2005 Poézis
2003 Magányos cédrus
2001 Contrast
1999 Az élet dolgai
TÓL - IG
1996 Moholy 1917
1979 Vázlatok
Kossuth Rádió Budapest
Két reggeli
A nagy fehérvári árvíz
Cigányballada
screenwriter
 
2009 A 3Testőr
2008 1 Coffee
2007 Mozzzart
1999 Az élet dolgai
TÓL - IG
1996 Moholy 1917
director of photography
 
2009 A 3Testőr
2008 1 Coffee
2007 Mozzzart
2005 Poézis
1999 TÓL - IG
designer
 
1996 Moholy 1917
visual design
 
2009 A 3Testőr
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation film etude experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu