sex hikaye

Angéla Stefanovics

 

actor, director, screenwriter, production manager, writer, editor, set designer, cast, director of photography, costume designer, producer

Biography

Drámatagozatos gimnázium után elsőre felvették a Színművészeti Főiskolára. Eleinte rövidfilmeket készített Végh Zsolttal és Kálmánchelyi Zoltánnal, majd a színészet mellett a forgatókönyvírásba és rendezésbe is belekóstolt. A Budapesti Kamara Színház tagja. Az ország előtt igazán ismertté az egyik bankos tv-reklám tette.

Filmography

actor
 
2009 Messze Európában
Nájlongitár
2008 9 és 1/2 randi
Pánik
2007 Minden másképp van - Márairól
Öszödik Pecsét
2006 Noé bárkája
2005 A szabadság asszonyai
2003 Libiomfi
2001 A cigány hold - egy cella képei
Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz, nincs csoki
2000 Öcsögök
Tévéjáték
1999 uristen@menny.hu
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
Máli néni
director
 
2009 Messze Európában
2007 Öszödik Pecsét
2001 Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz, nincs csoki
1999 uristen@menny.hu
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
Tirpák TV
A nagy hohohohorgász
screenwriter
 
2009 Messze Európában
2007 Öszödik Pecsét
2003 Libiomfi
2000 Tévéjáték
1999 uristen@menny.hu
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
production manager
 
2007 Öszödik Pecsét
writer
 
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
editor
 
2007 Öszödik Pecsét
set designer
 
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
cast
 
2012 Én is téged, nagyon
director of photography
 
2007 Öszödik Pecsét
costume designer
 
2007 Öszödik Pecsét
producer
 
2007 Öszödik Pecsét

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Zsolt Végh - director  (9)
András Muhi - producer  (5)
Balázs Dobóczi - director of photography  (3)
Gábor Dióssi - actor  (3)
Karina Kecskés - actor  (3)
Péter Politzer - editor  (3)
Péter Scherer - actor  (3)
Adél Jordán - actor  (2)
Ágnes Nemes - actor  (2)

Genres

mockumentary animation drama educational experimental romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu