sex hikaye

Csaba Szekeres

 

director, screenwriter, editor, director of photography, riporter

Filmography

director
 
2010 Örvény
2009 Három gyermek, három sors
2008 Kiégés - Ha megállok, meghalok
Nexus
"Blue Moon" - Záróra
2006 La belle Epoque
Karácsond - Az ígéret földje
Szimbiózis
A legbelső szoba
2005 Álomturné
Szerelmesfilm
Kinder Garden
2004 Anima Formosa
Drága Nagyi!
Bosszú - Johannes Kurka
2003 Je Jo Ken
A vonat
2002 Mami, blue
2001 Emberek - Homo provintialis
2000 Négy évszak a Halak Szigetén
Érintések
1999 Rom és virág
Parttalan történet
screenwriter
 
2008 "Blue Moon" - Záróra
2006 Szimbiózis
A legbelső szoba
La belle Epoque
2005 Kinder Garden
2004 Drága Nagyi!
Bosszú - Johannes Kurka
editor
 
2006 A legbelső szoba
2005 Kinder Garden
2004 Bosszú - Johannes Kurka
2002 Mami, blue
2001 Emberek - Homo provintialis
director of photography
 
2010 Örvény
2008 Nexus
riporter
 
2008 Nexus

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Sándor Várkonyi - director of photography  (6)
Zoltán Lovasi - director of photography  (6)
László Hargittai - editor  (5)
Gábor Szepesi - director of photography  (4)
László Zalányi - sound engineer  (3)
Mária Vizi - director  (3)
Balázs Dobóczi - director of photography  (2)
Henrietta Sós - editor  (2)
Sándor Kiss - director of photography  (2)

Genres

drama educational experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu