Print

Csaba Szekeres

 

director, screenwriter, editor, director of photography, riporter

Filmography

director
 
2010 Örvény
2009 Három gyermek, három sors
2008 Kiégés - Ha megállok, meghalok
Nexus
"Blue Moon" - Záróra
2006 Karácsond - Az ígéret földje
Szimbiózis
A legbelső szoba
La belle Epoque
2005 Kinder Garden
Álomturné
Szerelmesfilm
2004 Anima Formosa
Drága Nagyi!
Bosszú - Johannes Kurka
2003 Je Jo Ken
A vonat
2002 Mami, blue
2001 Emberek - Homo provintialis
2000 Négy évszak a Halak Szigetén
Érintések
1999 Rom és virág
Parttalan történet
screenwriter
 
2008 "Blue Moon" - Záróra
2006 Szimbiózis
A legbelső szoba
La belle Epoque
2005 Kinder Garden
2004 Bosszú - Johannes Kurka
Drága Nagyi!
editor
 
2006 A legbelső szoba
2005 Kinder Garden
2004 Bosszú - Johannes Kurka
2002 Mami, blue
2001 Emberek - Homo provintialis
director of photography
 
2010 Örvény
2008 Nexus
riporter
 
2008 Nexus

 

Reference

 

Credited with

Sándor Várkonyi - director of photography  
Zoltán Lovasi - director of photography  
László Hargittai - editor  
Gábor Szepesi - director of photography  
László Zalányi - sound engineer  
Mária Vizi - director  
Balázs Dobóczi - director of photography  
Henrietta Sós - editor  
Sándor Kiss - director of photography  
Attila Szőke - actor  
Balanescu Alexander - music  
Balázs Czukor - actor  
Blanka Szilasi - actor  
Csaba Böjte - actor  
Csaba Miklósvölgyi - director of photography  
Csaba Ralbovszki - actor  
Edina Pásztor - actor  
Eini Sonia El - director  
Elemér Puporka - actor  
Erdélyi Hermina G. - actor  
Ernő Babindak - actor  
Ervin Pálfi - actor  
Eszter Csepeli - director of photography  
Éva Tandari - contributor  
Ferenc Katkó - actor  
Gábor Lovasi - director of photography  
Gergely Fodor - producer  
Géza Tóth - actor  
György Karp - actor  
Hefler Andrew - actor  
Irén Bordán - actor  
István Pekár - producer  
János Domokos - story by  
John M. Oates - producer  
Judit Gáspár - news-editor  
Judit Hartner - actor  
Kata Bányász - actor  
László Vitézy - producer  
Lili Bordán - actor  
Magdolna Selmeczy - contributor  
Margaréta Szabó - actor  
Márta Kádas - actor  
Miklós Thuránszky - production manager  
Nándor Szilágyi - actor  
Pál Sándor - producer  
Péter Dömötör - director of photography  
Péter Szalay - editor  
Róbert Szabó - actor  
Sándor Dudás - actor  
Sándorné Dudás - actor  
Tamás Deák - actor  
Tamás Tóth - actor  
Tibor Orosz - producer  
Viktória László - actor  
Viktória Vay - actor  
Widamon Máté Tóth - director of photography  
Zoltán Hoó - actor  

Genres

drama educational experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |