Print

Gergő Somogyvári

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2013 Loop
2011 Varázslatos gladiátorok
2010 Permanent Injuries
2009 Mozaik
2008 Csempelevél
Vallomás
2007 Malaccal teljes
Koncertek az A38 hajón
director
 
2008 Csempelevél
2007 Lanterna - Ahol a magány se jár

 

Credited with

Anna Kis - director  
György Durst - producer  
Judit Feszt - director  
Adrienn Réti - actor  
Andor Lukáts - actor  
András Petrik - editor  
Attila Tóth - director of photography  
Béla Novák - sound  
Csaba Major - sound postproduction  
Csongor Fazekas - sound  
Dávid Szepesi - director of photography  
Eszter Földes - actor  
Éva Bata - actor  
Ferenc Gerendai - sound  
Gábor Sipos - producer  
Gábor Takács - editor  
Gábor Tausz - director of photography  
Gábor Váradi - producer  
György Czabán - director  
György Pálos - director  
István Nemes - director  
Iván Angelusz - producer  
János Hajdu - director of photography  
Judit Stalter - production manager  
Kristóf Kovács - director  
Krisztián Kovács - actor  
Lia Pokorny - actor  
Marcell Gerő - associate producer  
Marcell Rév - director of photography  
Mari Miklós - editor  
Márton Szirmai - director of photography  
Márton Vizkelety - director of photography  
Mátyás Lazók - actor  
Obádovics Mercédesz Érsek - assistant director  
Orsi Tóth - actor  
Péter Miklós - production manager  
Péter Reich - producer  
Pici Pápai - screenwriter  
Réka Tenki - actor  
Richárd Lukács - director of photography  
Róbert Máté Patócs - director of photography  
Sára László - associate producer  
Sosa Juristovszky - actor  
Tamás Lehoczky - director of photography  
Tamás Petovári - director of photography  
Vanda Arányi - screenwriter  
Xénia Fekete - assistant director  
Zsolt Dér - actor  

Genres

drama short film concert portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |