sex hikaye

Gábor Rajna

 

producer, co-producer, co-producer

Filmography

producer
 
2012 Újratervezés
2011 A kutyákat elengedtem
Beast
2008 Intim fejlövés
2007 Lassú tükör
2006 Boldog új élet
co-producer
 
2014 Szabadesés
A kivégzés
2013 Nekem Budapest
Fal
2010 Magasfeszültség
co-producer
 
2011 The Legend
2010 Az úr elköszön
2009 Csak segélyhívás
Cathrine Magánélete
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama short film sketch
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu