sex hikaye

Gábor Thurzó

 

screenwriter, writer, dramaturg

Filmography

screenwriter
 
1980 A Sipsirica
1979 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
1974 Bekötött szemmel
1967 Sellő a pecsétgyűrűn
1965 Honfoglalás I-II.
1962 Egyiptomi történet
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
1959 Merénylet
Vörös tinta
1958 Sóbálvány
Csempészek
1957 Két vallomás
1955 Budapesti tavasz
1954 Rokonok
1953 Kiskrajcár
1952 Erkel
writer
 
1972 Csak egy kutya
Rászedettek
dramaturg
 
1953 Rákóczi hadnagya
Ifjú szívvel
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Sándor Pécsi - actor  (6)
Antal Páger - actor  (4)
Félix Máriássy - director  (4)
Hilda Gobbi - actor  (4)
István Pásztor - director of photography  (4)
Márta Fónay - actor  (4)
Márton Keleti - director  (4)
Erzsi Máthé - actor  (3)
György Illés - director of photography  (3)

Genres

drama children adventure comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu