sex hikaye

Zsófia Tallér

 

music

Filmography

music
 
2009 A Nibelung-lakópark
2005 Elveszett tárgyak (Elhagyatva, s megtalálva)
Johanna
2004 Kis Apokrif No. 2.
2003 A 78-as szent Johannája
Utcaképes
2002 Szép napok
Fekete lista
2001 Szeretlek
1999 Nincsen nekem vágyam semmi
Bogármese
Frenák Pál: Fiúk
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2006 Hungarian Filmweek: Best Original Music

 

Credited with

Kornél Mundruczó - director  (7)
Viktória Petrányi - screenwriter  (7)
Orsi Tóth - actor  (6)
András Nagy - director of photography  (3)
Sándor Zsótér - actor  (3)
Vanda Arányi - editor  (3)
Ágota Varga - director  (2)
Csaba Hámori - director of photography  (2)
Erika Szitányi - director of photography  (2)
Gábor Garamszegi - director of photography  (2)

Genres

family drama experimental portrait theatre play dance historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu