sex hikaye

János Jernye

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2008 Charles Simonyi, a meta-utazó: Az Uráltól a szoftvergyárig
Charles Simonyi, a meta-utazó: Irány az űr!
2007 Lovasnomádok utódai Indiában
2006 Gondolatok az 1956-os forradalomról
A mészégető becsülete
2005 Költők márciusa
Archibald és társai
2003 Csisztyakovó
Erdélyi naiv művészek
Farsangi hagyományőrző kaláka Kézdivásárhelyen
2002 Az Esztena
1998 Az évszázad árvize
Ha felmegyek Kolozsvárra...
A Tiszánál
Láss! Hallgass! Érezz!
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Andrea Makó - director  (6)
János Erdélyi - director  (3)
Ágnes Szigeti - music  (2)
Alpár Gellért - riporter  (2)
Cameron Bill - director of photography  (2)
Géza Banner - presenter  (2)
Géza Marossy - director of photography  (2)
János Varga - director of photography  (2)
Judit Ecseri - editor  (2)
Judit Ordódy - production manager  (2)

Genres

educational nature
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu