sex hikaye

Iván Bánki

 

director, dramaturg

Filmography

director
 
1996 Aranyoskáim
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja
1987 Gyilkosság két menetben
1979 Képviselő úr
1975 Falusi udvarlás
1973 Porond és iskola
1963 Három deci tisztán
A miniszterelnök
Randevú a Royalban
Amiről a Pesti Broadway mesél
Bűvös szék
Bikaviadal
Ligeti legendák
Az élet szép, az élet minden
A pesti légionárius
dramaturg
 
2007 Kis Vuk

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Kállai - screenwriter  (7)
István Mikó - actor  (5)
Péter Balázs - actor  (5)
András Kern - actor  (4)
Anikó Für - actor  (4)
Gyula Bodrogi - actor  (4)
Ila Schütz - actor  (4)
János Körmendi - actor  (4)
Anna Györgyi - actor  (3)
Enikő Tóth - actor  (3)

Genres

musical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu