sex hikaye

Péter Blaskó

 

actor, contributor

Biography

1970 - Színház- és Filmművészeti Főiskola 1970 - Nemzeti Színház 1974 - Miskolci Nemzeti Színház 1978 - Kecskeméti Katona József Színház 1979 - Miskolci Nemzeti Színház 1987 - budapesti Katona József Színház 1995 - Thália Színház 1994 - szabadfoglalkozású 1995 - Thália Színház 1996 - Thália Társaság 1998 - veszprémi Petőfi Színház 2001 - Vígszínház 2002 - Nemzeti Színház Jászai Mari-díjas, Érdemes művész Egyéb díjai, kitüntetései: Kazinczy-díj - 2001 Gábor Miklós-díj - 2004 Farkas-Ratkó Díj - 2005 Vidor Fesztivál: Dottore-díj - 2006

Filmography

actor
 
2010 Team Building
Fehér nyíl
2009 Géniusz, az alkimista
2006 Mansfeld
2002 Linda
A Hídember
2000 Kvartett
1997 Emlékezés Hamvas Bélára
1996 Szigetvári vértanúk
Angyal utca 13.
1995 Fekete karácsony
Feltámadás Makucskán
1994 Goldoni: Az új lakás
1993 Sose halunk meg!
Öregberény
1992 A három nővér
Roncsfilm
1989 Hét akasztott
Egy államférfi nehézségei
1987 Katona József: Bánk bán
Valahol Magyarországon
A nap lovagja
1986 Isten teremtményei
1984 Caligula helytartója
1983 Jób lázadása
1982 Dögkeselyű
1976 Tükörképek
1975 Azonosítás
Az utolsó tánctanár
1974 141 perc a befejezetlen mondatból
1973 Petőfi '73
1972 Holló a hollónak
Aranyliba
1970 Staféta
Szép leányok, ne sírjatok!
1969 Halálnak halála
Kivilágos kivirradtig
Csiky Gergely: Buborékok
Szegény Dániel
contributor
 
Litvánia, a keresztek országa
Deim Pál: Golgota

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Hédi Temessy - actor  (6)
András Bálint - actor  (4)
Frigyes Hollósi - actor  (4)
Károly Esztergályos - director  (4)
László Sinkó - actor  (4)
Ági Szirtes - actor  (3)
Andor Lukáts - actor  (3)
András Stohl - actor  (3)
Andrea Söptei - actor  (3)

Genres

adaptation drama portrait theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu