sex hikaye

Irén Bordán

 

actor

Filmography

actor
 
2014 Szabadesés
2006 Noé bárkája
Téli mese
Hasutasok
2005 Kinder Garden
2003 Kistestvér
1993 A turné
1991 És mégis
1985 Eszterlánc
1983 A hallgatag hölgy
1982 II. József császár
1979 Napforduló
Fogjuk meg és vigyétek
1978 Mire a levelek lehullanak
A ménesgazda
A Csillagszemű
1976 Talpuk alatt fütyül a szél
Kísértet Lublón
A szerelem bolondjai
1975 Alfa
Dániel
A sas meg a sasfiók
Az idők kezdetén
Őrzők
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu