sex hikaye

Elma Bulla

 

actor

Filmography

actor
 
1980 A vénasszonyok nyara
1979 Két történet a félmúltból
Philemon és Baucis
1976 Drong, a bohóc
1974 Intőkönyvem története
1973 Álljon meg a menet
1972 A Müller család halála
Macskajáték
Rászedettek
1971 Vasárnapok
1970 Danaida
1968 Szeressétek Odor Emíliát!
1966 Az Orvos halála
1965 Iszony
1963 Öröklakás
1959 Álmatlan évek
1955 Egy pikoló világos
1943 Fény és árnyék
Késő
Nemes Rózsa
1942 Kísértés
A kétezerpengős férfi
5-ös számú őrház
Isten rabjai
Férfihűség
Éjfélre kiderül
1936 Én voltam
Macskajáték

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Mari Törőcsik - actor  (6)
Antal Páger - actor  (5)
István Eiben - director of photography  (5)
Barnabás Hegyi - director of photography  (4)
Károly Makk - director  (4)
Mária Sulyok - actor  (4)
Árpád Lehotay - actor  (3)
Erzsi Simor - actor  (3)
László Sinkó - actor  (3)

Genres

drama portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu