sex hikaye

Tamás Cseh

 

music, actor, contributor, presenter, performer, writer

Biography

Díjak: 1993. Liszt Ferenc-díj

Filmography

music
 
2007 Sínjárók
2000 Cseh Tamás film
1998 6:3 avagy, játszd újra Tutti
1988 Utóirat
Vadon
1987 Szörnyek évadja
1984 Átváltozás
1981 A zsarnok szíve, avagy Boccaccio Magyarországon
1975 Déryné, hol van?
1974 Szerelmem, Elektra
1972 Alattvalók és királyok
1971 Még kér a nép
1967 Nyár a hegyen
Hej, hej, helyesírás!
actor
 
1998 6:3 avagy, játszd újra Tutti
1997 Csinibaba
1996 Micsoda útjaim
1993 Blue Box
A turné
1985 Idő van
1982 Nyom nélkül
1974 Szerelmem, Elektra
contributor
 
2000 Cseh Tamás film
1998 A kétségbeesés méltósága
presenter
 
1989 Századunk
performer
 
Koncz Zsuzsa koncertje
writer
 
1985 Vigyázat! Mélyföld!

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Kozák - actor  (4)
Gábor Reviczky - actor  (4)
Géza Bereményi - screenwriter  (4)
Gyula Hernádi - screenwriter  (4)
János Kende - director of photography  (4)
József Madaras - actor  (4)
Miklós Jancsó - director  (4)
András Kern - actor  (3)
Ferenc Kállai - actor  (3)

Genres

drama educational concert crime musical satire comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu