sex hikaye

Antal Cserna

 

actor

Filmography

actor
 
2015 Gondolj rám
2014 Incella kenyérért megy
2013 Anyám és más futóbolondok a családból
2012 Liza the Fox-fairy
2010 Birthday
2009 És a nyolcadik napon
És a nyolcadik napon
2008 Majdnem szűz
2007 Szuromberek királyfi
Tűzvonalban
2006 Tibor vagyok, de hódítani akarok
2005 Csudafilm
Szőke kóla
2000 Karácsonyi varázslat
Glamour
1999 Három
1998 The Fall
1996 Balekok és banditák
Szigetvári vértanúk
A gyötrelmes gyémánt
Szelídek
Gyilkos kedv
1995 Csajok
1988 A hókirálynő bálja
Őrzők
Minden mesék könyve
Istennél a kegyelem!
Lilla tündér lesz
Fekete krónika
Szentek és bolondok

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Róbert Pajer - director  (8)
János Derzsi - actor  (4)
Kriszta Szalay - actor  (4)
Pál Békés - screenwriter  (4)
Piroska Molnár - actor  (4)
Rita Jónás - actor  (4)
Sándor Csukás - director of photography  (4)
Ferenc Lengyel - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

abszurd action family drama bio black comedy fiction short film satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu