sex hikaye

György Dénes

 

actor

Filmography

actor
 
1945 Hazugság nélkül
A tanítónő
1944 Boldoggá teszlek
1943 Makacs Kata
1941 Egy csók és más semmi
1939 Fűszer és csemege
Ili férjet fog
A miniszter barátja
1937 A férfi mind őrült
1935 Az okos mama
1934 Helyet az öregeknek

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Békeffy - screenwriter  (5)
István Eiben - director of photography  (5)
Antal Páger - actor  (4)
Pál Jávor - actor  (4)
Viktor Bánky - director  (4)
Ákos Ráthonyi - director  (3)
József Bihari - actor  (3)
Andor Kolozsvári - screenwriter  (2)
Artúr Somlay - actor  (2)
Emmi Buttykay - actor  (2)

Genres

drama melodrama romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu