sex hikaye

Miklós Gábor

 

actor, director

Filmography

actor
 
1994 Pá Drágám
1985 Villanyvonat
1983 Sértés
1982 Történetek a magyar filmről
1979 Ki beszél itt szerelemről?
1975 Vivát Benyovszky!
1974 Don Carlos
Római karnevál
1973 Az ördög cimborája
Hannibál utolsó útja
Ősbemutató
1970 N. N. A halál angyala
Csak egy telefon
1969 Kegyenc
A Hanákné ügy
Az idő ablakai
1968 Kötelék
1967 Falak
1966 Apa - Egy hit naplója
1965 Csiribiri
Honfoglalás I-II.
Játék a múzeumban
Már nem olyan időket élünk
A helység kalapácsa
1964 Négy lány egy udvarban
Ha egyszer 20 év múlva...
Egy ember, aki nincs
Miért rosszak a magyar filmek?
1962 Kertes házak utcája
1961 Alba Regia
1960 Három csillag
1959 Kard és kocka
1958 A harangok Rómába mentek
1957 Éjfélkor
1956 Keserű igazság
1955 Budapesti tavasz
A 9-es kórterem
1952 Erkel
Állami áruház
1951 Különös házasság
1949 Mágnás Miska
1947 Valahol Európában
director
 
1984 Torquato Tasso

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Barnabás Hegyi - director of photography  (8)
Hilda Gobbi - actor  (6)
Éva Ruttkai - actor  (5)
Iván Darvas - actor  (5)
Péter Bacsó - screenwriter  (5)
Sándor Pécsi - actor  (5)
Sándor Zákonyi - editor  (5)
Éva Vass - actor  (4)
Ferenc Bessenyei - actor  (4)
Imre Sinkovits - actor  (4)

Genres

drama musical sci-fi satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu