sex hikaye

Ella Gombaszögi

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1945 Hazugság nélkül
1937 Fizessen, nagysád!
Az én lányom nem olyan
1936 Légy jó mindhalálig
Lovagias ügy
Pókháló
1935 Az új rokon
Elnökkisasszony
A csúnya lány
1934 Emmy
Egy éj Velencében
Meseautó
Ida regénye
1933 Kísértetek vonata
contributor
 
A tragikus mosoly
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Gózon - actor  (8)
Gyula Kabos - actor  (8)
István Eiben - director of photography  (7)
Klári Tolnay - actor  (5)
Pál Jávor - actor  (5)
Alfréd Márkus - music  (4)
Ida Turay - actor  (4)
Imre Ráday - actor  (4)
István Székely - director  (4)
Károly Nóti - screenwriter  (4)

Genres

drama adventure portrait romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu