sex hikaye

Nagy Mária Gór

74 (03 May, 1947 )

 

actor

Filmography

actor
 
2001 Zsaruvér és Csigavér I.: A királyné nyakéke
1998 TV a város szélén
1991 Hamis a baba
1985 Képvadászok
1981 Haladék
1980 A Pogány Madonna
1974 Ozorai példa
Itt járt Mátyás király...
Az ezeregyéjszaka meséi
1973 Ősbemutató
Egy srác fehér lovon
1972 Szerelmespár
1971 Prés
1970 Egy őrült éjszaka
1967 Mocorgó

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Kern - actor  (6)
István Bujtor - actor  (5)
Dezső Garas - actor  (4)
Gábor Koncz - actor  (4)
Ferenc Kállai - actor  (3)
Mari Törőcsik - actor  (3)
Erika Bodnár - actor  (2)
Ferenc Kardos - director  (2)
Ferenc Zenthe - actor  (2)
Gábor Harsányi - actor  (2)

Genres

action crime comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu