sex hikaye

Zoltán Greguss

 

actor

Filmography

actor
 
1985 Bevégezetlen ragozás
1980 Kojak Budapesten
1973 A Lúdláb királynő
Palacsintás király
1972 Nápolyt látni és...
1971 Egy óra múlva itt vagyok
1970 Antonius és Gugyerák
1965 Kristóf, a magánzó
1964 A pénzcsináló
1962 Az aranyember
1956 Hannibál tanár úr
Gábor diák
1944 Gazdátlan asszony
1943 Sárga Kaszinó
Éjféli gyors
Lejtőn
Ópiumkeringő
1942 Halálos csók
Az éjszaka lánya
A hegyek lánya
Jelmezbál
1941 Miért?
1940 Erdélyi kastély
Mária két éjszakája
Pénz beszél
Sárga rózsa
1939 5 óra 40
1938 Fekete gyémántok
Gyimesi vadvirág
Uz Bence
1937 Az én lányom nem olyan
300.000 pengő az utcán
A falu rossza
Naftalin
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gerő Mály - actor  (4)
Hilda Gobbi - actor  (4)
István Eiben - director of photography  (4)
Klári Tolnay - actor  (4)
Margit Dajka - actor  (4)
Andor Ajtay - actor  (3)
Antal Páger - actor  (3)
Árpád Makay - director of photography  (3)
Béla Balogh - director  (3)
Éva Szörényi - actor  (3)

Genres

family drama adventure crime portrait romantic comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu