sex hikaye

Márta Elbert

 

director, riporter, screenwriter, production manager

Filmography

director
 
2006 Mozgóképes történelem - Rendszerváltás évei
2003 Utcaképes
1997 Ottilia
1996 Fizetett hirdetés
"A történelmet a győztesek írják" I-IV.
Lábjegyzetben
1995 A Soros
1994 Mi történt itt?
A 169. óra
Vannak tartozások
1991 Fanni és társai
Hagyaték
Akslé, egyujjas
Asklé, egyujjas
Az őrök hazamentek
1990 Nincstelenek
Hajléktalanok
Angyal utcaiak
Túl a Ráktérítőn
Magyar változások
1989 Az Ellenzéki Kerekasztal története
riporter
 
1996 Fizetett hirdetés
screenwriter
 
1996 Lábjegyzetben
production manager
 
2004 Tollas
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu