sex hikaye

János Erdélyi

 

director, screenwriter, director of photography, narrator, riporter

Filmography

director
 
2011 Fényedből fénysugár
2010 Tisztaberek
2008 Mégis talpra állni
Andris
2006 Sortűz után
2005 Az utolsó földművesek
2004 Uborkázók
2003 A szenvedelmes kertész
Fényt hagyni magunk után
2001 Az én folyóm
2000 Búcsú Kemenesaljától
1998 A kétségbeesés méltósága
Ha felmegyek Kolozsvárra...
Ameddig a harang szól
Az évszázad árvize
1997 A többi csak álom
Apáczai álma
Ártéri halászat Kopácson
1996 Sorsod sötétlő árnyak közt
Az asszony
Ott, ahol a kis Tur...
1995 Ő lesz nékik pásztoruk I-III.
1994 Fénylő szemek
1993 Pozsgay Imre
Antall József emlékműsor
Akik utolsónak maradtak
Indián tél
1992 A boldog ember
Tisztaberki tragédia
1991 Nincs a világnak közepe
"Nem lehetek, míg élek, bátortalan" - emlékek Földes Gáborról
Amíg az élet ígérve van
"...és lába nyomán kinőtt a fű" - emlékek Szigethy Attiláról
1990 Az eltűnt idő nyomában
1989 Vérrel és kötéllel
A kis indiánkönyv
1987 Fordulj, kedves lovam
1985 Jelölöm magam
1983 Ez zárkozott ügy
Tari István
Sortűz után Mosonmagyaróvár
Határon
Döbrentei Kornél
A Tiszánál
Tálentum
Illés Sándor
Vári Fábián László
screenwriter
 
2008 Andris
2006 Sortűz után
1996 Az asszony
1993 Indián tél
director of photography
 
1993 Antall József emlékműsor
narrator
 
2004 Uborkázók
riporter
 
2004 Uborkázók

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Dezső Zsigmond - director  (16)
Gabriella Koncz - editor  (4)
Ferenc Szohár - producer  (3)
Imre Bodnár - director of photography  (3)
János Jernye - director of photography  (3)
Lehel Fuchs - director of photography  (3)
Péter Jankura - director of photography  (3)
Tibor Bucsek - director of photography  (3)
Béla László - director of photography  (2)

Genres

drama educational portrait nature historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu