Print

Tamás Fejér

 

director, screenwriter, writer

Filmography

director
 
1988 Csere Rudi
1985 Gyalogbéka
1982 Csata a hóban
1980 Veszélyes játékok
1979 A világ közepe
1978 Vidor Miklós: Székács a köbön
1976 A királylány zsámolya
1975 Utánam, srácok!
Ballagó idő
1974 Pocok, az ördögmotoros
1973 Az öreg bánya titka
1972 Hekus lettem
1969 Az idő ablakai
A beszélő köntös
1967 Horgászvizeken
Tüskevár
1966 Princ a katona
A férfi egészen más
1965 Patyolat akció
A Tenkes kapitánya
1964 A Tenkes kapitánya
Miért rosszak a magyar filmek?
1962 Kertes házak utcája
1961 Jó utat autóbusz!
1960 Az arcnélküli város
1959 Szerelem csütörtök
1958 Bogáncs
1957 Sporthorgászok
Törődj munkatársaiddal!
Komikusok albuma
1956 Eger
1955 Emlékalbum
Nem igaz
1953 Operettalbum
1947 Az ipar újra él
Magyar gépipar és kohászat
Karancsfalvi szökevények
Remetekan
Horgásziskola
Pontyhorgászok
screenwriter
 
1978 Vidor Miklós: Székács a köbön
1975 Ballagó idő
1969 Az idő ablakai
A beszélő köntös
1967 Tüskevár
writer
 
1976 A királylány zsámolya

 

Credited with

Ferenc Zenthe - actor  
István Mezei - director of photography  
József Békés - dramaturg  
László Bánhidi - actor  
Ferenc Kállai - actor  
Ferenc Örsi - screenwriter  
Ilona Bencze - actor  
István Hildebrand - director of photography  
Tibor Molnár - actor  
Zoltán Farkas - editor  
Ági Margitai - actor  
András Szalai - director of photography  
Antal Páger - actor  
Dezső Garas - actor  
Elisztratov Szergej - actor  
Ervin Kibédi - actor  
Gyula Szabó - actor  
István Fekete - writer  
József Petrik - actor  
Manyi Kiss - actor  
Marianne Krencsey - actor  
Miklós Gábor - actor  
Anikó Sáfár - actor  
Antal Farkas - actor  
Barnabás Hegyi - director of photography  
Béla Barsi - actor  
Éva Schubert - actor  
Ferenc Zentai - actor  
Gábor Harsányi - actor  
Gábor Koncz - actor  
Gábor Losonczi - actor  
Gyula Bodrogi - actor  
Gyula Horváth - actor  
Ildikó Pécsi - actor  
István Avar - actor  
István Bujtor - actor  
István Csurka - screenwriter  
István Dégi - actor  
István Petrovácz - screenwriter  
János Görbe - actor  
János Horkai - actor  
János Rajz - actor  
József Madaras - actor  
Károly Vogt - actor  
Krisztián Kovács - actor  
Lajos Balázsovits - actor  
Lajos Őze - actor  
László Ungváry - actor  
Lenke Lorán - actor  
Margit Bara - actor  
Miklós Herczenik - director of photography  
Nándor Tomanek - actor  
Ottó Forgács - director of photography  
Péter Berkes - writer  
Teri Földi - actor  
Tibor Barna - director  
Tünde Kassai - actor  
Zoltán Basilides - actor  
Zoltán Latinovits - actor  
Albert Gaál - writer  
Andonov Iván - actor  
András Ambrus - actor  
András Békés - dramaturg  
András Dragonya - actor  
András Márton - actor  
András Schwetz - actor  
Anikó Felföldi - actor  
Anna Nagy - actor  
Annamária Detre - actor  
Antal Weiser - actor  
Árpád Gyenge - actor  
Attila Epres - actor  
Béla Ernyey - actor  
Csaba Gieler - actor  
Ede Tarbay - dramaturg  
Ernő Szabó - actor  
Ernő Urbán - writer  
Ervin Gyertyán - screenwriter  
Erzsi Lengyel - actor  
Erzsi Somogyi - actor  
Éva Szerencsi - actor  
Éva Vass - actor  
Éva Weingruber - costume designer  
Ferenc Bessenyei - actor  
Ferenc Némethy - actor  
Ferenc Oszterbauer - actor  
Ferenc Szécsényi - director of photography  
Ferenc Zádori - director of photography  
Flóra Kádár - actor  
Fruzsina Pregitzer - actor  
Gabi Kiss - actor  
Gábor Berkes - actor  
Gábor Deme - dramaturg  
Gellért Raksányi - actor  
Géza Kaszás - actor  
Géza Tordy - actor  
Gröllmann Jenny - actor  
György Gonda - actor  
György Györffy - actor  
György Kézdy - actor  
György Moldova - screenwriter  
György Pálos - actor  
Gyula Bornyi - director of photography  
Hajnal Sellő - editor  
Hédi Temessy - actor  
Ida Siménfalvy - actor  
Imre Ráday - actor  
Imre Sinkovits - actor  
István Iglódi - actor  
István Kiss - actor  
István Szilágyi - actor  
István Sztankay - actor  
István Zsibók - actor  
Iván Darvas - actor  
Jácint Juhász - actor  
János Gönczöl - actor  
János Pásztor - actor  
János Zách - actor  
Józsa Hacser - actor  
József Bihari - actor  
József Fonyó - actor  
József Horváth - actor  
József Magyar - director of photography  
József Romvári - set designer  
József Vándor - actor  
Juci Komlós - actor  
Kálmán Latabár - actor  
Kálmán Mikszáth - writer  
Károly Mécs - actor  
Kiss Ferenc Dávid - actor  
Klári Tolnay - actor  
László Helyei - actor  
László Kazal - actor  
László Márkus - actor  
László Zsibók - actor  
Luca Karall - dramaturg  
Mainke Ernst - actor  
Margit Dajka - actor  
Margit Makay - actor  
Margit Vetró - actor  
Mari Kiss - actor  
Mária Medgyesi - actor  
Mária Takács - actor  
Marianna Moór - actor  
Márta Fónay - actor  
Mátyás Várkonyi - music  
Miklós Vidor - writer  
Miklós Zoltay - actor  
Németh Lajos Cs. - actor  
Nóra Káldi - actor  
Nóra Tábori - actor  
Péter Balázs - actor  
Péter Barbinek - actor  
Péter Cseke - actor  
Péter Jankura - director of photography  
Péter Kertész - actor  
Péter Kuczka - writer  
Péter Szász - screenwriter  
Richter Rolf - screenwriter  
Róbert Koltai - actor  
Sándor Pécsi - actor  
Sándor Siménfalvy - actor  
Sándor Sörös - actor  
Sándor Suka - actor  
Sándor Szakácsi - actor  
Sándor Tóth - actor  
Schönberger Dirk - actor  
Sonneson Gunter - actor  
Szabó István O. - actor  
Szabolcs Mátyássy - actor  
Tamás Bárány - screenwriter  
Tamás Major - actor  
Tamás Réczei - actor  
Tamás Végvári - actor  
Teréz Bod - actor  
Teri Horváth - actor  
Tibor Barabás - actor  
Tivadar Bertalan - production designer  
Tyszkiewicz Beata - actor  
Vera Besztercei - editor  
Vilmos Mendelényi - actor  
Wolff Gerry - actor  
Woschik Rudolf - actor  
Zoltán Berkes - actor  
Zoltán Gera - actor  
Zoltán Kerényi - editor  
Zoltán Makláry - actor  
Zoltán Seregi - actor  
Zsigmond Fülöp - actor  
Zsuzsa Gordon - actor  
Zsuzsa Töreky - actor  

Genres

children educational adventure musical sci-fi sport satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |