sex hikaye

Gábor Ferenczi

 

director, screenwriter, director of photography, actor, cast, co-director, co-producer

Filmography

director
 
2013 Overdose - Vágta egy Álomért
2006 A barátkozás lehetőségei
2003 A magyar buletin
2002 Magamról röviden csak annyit
2000 Van a börtön, babám....
1997 Megyek a TB-be
Vissza, haza - Boszniai hazatérők
1994 Életkerék
Töredékek Bibó István életéből
Mi hárman, a család és a jazz
Az én Budapestem
1993 Kitoloncoltak
Leszámolás
A skinhead
Huszonéves üzletember
1991 Italo Calvino Budapesten
1990 Vattatyúk
1989 Bolondok paradicsoma - Svédország magyar szemmel
1985 Volga
1984 Egy marék por
1983 Három kívánság
1982 Egyérintő
1981 Völgymenet - Uszályosok
screenwriter
 
2013 Overdose - Vágta egy Álomért
2006 A barátkozás lehetőségei
2002 Magamról röviden csak annyit
2000 Van a börtön, babám....
1992 Európa kemping
1990 Vattatyúk
director of photography
 
2003 A magyar buletin
2000 Van a börtön, babám....
1990 Vattatyúk
actor
 
1992 Európa kemping
1967 Bohóc a falon
cast
 
2012 Én is téged, nagyon
co-director
 
1990 Találkozások (Wallenberg )
co-producer
 
2013 Harmadnapon

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ágnes Sós - director  (6)
Ernst Thomas - editor  (4)
Károly Markert - director of photography  (4)
Togay Gül - actor  (3)
Zoltán Lovasi - director of photography  (3)
Zsuzsa Bíró - screenwriter  (3)
András Szőke - actor  (2)
István Major - producer  (2)
László Reich - director of photography  (2)
Mária Dobos - screenwriter  (2)

Genres

drama educational portrait satire
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu